MARIPOSA MUZIEK
Wat doet Mariposa?

Mariposa Muziek is uniek. Met slechts één piano, percussie, één soms twee stemmen brengen wij mooie liedjes tot leven. Zo weten wij u en uw gasten te raken, echt te raken. Lees meer...

Wie is Mariposa?

Mariposa bestaat uit Rozella Oostveen en Hans de Leeuw. Allebei gek van mooie liedjes vanwege de pure schoonheid en swingende liedjes omdat we er heel vrolijk van worden. Lees meer...

Mogelijkheden

Vrolijke klanten bij uw borrel of (winkel)opening? Lees meer...

Organiseert u een feestje waar ook kinderen zijn? Lees meer...

Wilt u tijdens uw bruiloft dat ene speciale lied? Lees meer...

Heeft u een congres of netwerkbijeenkomst? Lees meer...

Wilt u een interactieve muziek workshop? Lees meer...

Of wilt u zelf een lied zingen of meespelen? Lees meer...

Wilt u live muziek bij een uitvaart? Lees meer...

.... een uitvaart

Mariposa Muziek verzorgt, met veel respect en toewijding, live muzikale ondersteuning van een uitvaart. Met één piano en één stem, willen we bijdragen aan de laatste reis van uw dierbare. U vertelt ons wat uw speciale lied is dat u wilt horen. Indien nodig studeren wij het speciaal voor u in. U kunt zich ook laten inspireren door ons. Als u twijfelt, bel ons gerust en vrijblijvend. We denken graag met u mee; welk lied kan heel troostend voor u en uw familie en vrienden werken? Welk lied doet het meest recht aan de overleden persoon en houdt de herinnering aan hem of haar levend?

Persoonlijke motivatie van Rozella:
Toen mijn vader in 2005 overleed, zeer onverwacht, wist ik niet wat me overkwam. Het voelde eerst alsof ik door een trein werd aangereden en daarna meegesleurd, met een snelheid die ik niet kon vatten. We moesten zoveel regelen en het moest allemaal vandaag, niet morgen. Voor mijn moeder en alle kinderen was de tijd stil komen te staan. We wilden rustig onze familie en in ons geval, ook de pastoor informeren. Echter, de ingeschakelde uitvaartorganisatie liet er geen gras over groeien. Alle beslissingen rondom het opbaren, de kist, de bloemen, de avondwake, de dienst, de muziek, de foto, de gasten, zijn kleding, de rouwadvertentie, de teksten, de afscheidsreceptie, wel/geen broodjes en ik weet niet wat nog meer, moesten snel genomen worden. Maar het meest was ik verbouwereerd over de kaarten die dezelfde dag de deur al uit moesten. Ivm het weekend.
Je wilt je vader een mooi afscheid geven en wat je schrijft op de kaart is zo persoonlijk. Dan schrijf je niet even de tegeltekst van Toon Hermans over die op de wc hangt. Het is, met behulp van alle toegesnelde familie, toch heel goed gekomen.

Zo ook met de muziek. Wat was zijn lievelingsnummer? Ave Maria van Percy Sledge? Oh ja? Ik dacht dat het een nummer van Elvis zou zijn. Dan draaien we Percy.
En die muziek blijft me bij. Elke keer als ik het nummer hoor, dan staat de wereld weer even stil. Soms met, soms zonder pijn maar altijd met een vervuld hart. Het maakt de herinnering aan mijn vader levend, voor de rest van mijn leven en dat van onze familie.

Het droeg ook bij aan het verwerken van dit plotselinge verlies. Wij konden ons gevoel wel verwoorden tijdens de dienst, maar mijn moeder niet. Zij wilde de extra persoonlijke tint toevoegen door dit speciale lied te laten horen.

Bij de dienst van mijn vader hebben we een CD gedraaid maar inmiddels heb ik meerdere malen ervaren hoe mooi het is als de de muziek live wordt gebracht. Het brengt het moeilijke doch waardevolle afscheid naar een intenser en hoger niveau. Live muziek is zo krachtig en zo echt.

Daarom wil ik graag, samen met de wederhelft van Mariposa Muziek, pianist Hans de Leeuw, en met veel respect en toewijding, de muzikale ondersteuning verzorgen bij de uitvaart van uw geliefde familielid of vriend(in).MARIPOSA MUZIEK

Rozella Oostveen

Hans de Leeuw

+31 (0)20 260 1950

+31 (0)6 4181 6737

info@mariposamuziek.nl