MARIPOSA MUZIEK
Wat doet Mariposa?

Mariposa Muziek is uniek. Met slechts één piano, percussie, één soms twee stemmen brengen wij mooie liedjes tot leven. Zo weten wij u en uw gasten te raken, echt te raken. Lees meer...

Wie is Mariposa?

Mariposa bestaat uit Rozella Oostveen en Hans de Leeuw. Allebei gek van mooie liedjes vanwege de pure schoonheid en swingende liedjes omdat we er heel vrolijk van worden. Lees meer...

Mogelijkheden

Vrolijke klanten bij uw borrel of (winkel)opening? Lees meer...

Organiseert u een feestje waar ook kinderen zijn? Lees meer...

Wilt u tijdens uw bruiloft dat ene speciale lied? Lees meer...

Heeft u een congres of netwerkbijeenkomst? Lees meer...

Wilt u een interactieve muziek workshop? Lees meer...

Of wilt u zelf een lied zingen of meespelen? Lees meer...

Wilt u live muziek bij een uitvaart? Lees meer...

Wie is Mariposa?

Mariposa bestaat uit Rozella Oostveen en Hans de Leeuw. Allebei gek van mooie liedjes vanwege de pure schoonheid en swingende liedjes omdat we er heel vrolijk van worden. Gek van liedjes die, wanneer je ze hoort, graag zelf wilt spelen en zingen. Dat doen wij dan ook.

Rozella is zangeres. Na jarenlang te hebben gedanst (specialiteit show & jazz) in grote energieke en prachtige, kleine (tv) producties in Nederland, België, Spanje en Duitsland, heeft ze zich de laatste jaren ontwikkeld als zangeres. Sinds 2004 zingt ze in muziektheatergroep De Weduwen en sinds 2009 in Palaver. Ze heeft vele zanglessen gevolgd en heeft de laatste jaren les van professioneel zangeres/lerares Micheline van Hautem. De kracht van Rozella is om met haar performance de gasten in vervoering te brengen en mee te nemen in het verhaal.

Hans is toetsenist/pianist. Al vanaf zijn 6e jaar zat hij achter de toetsen. Eigenlijk was hij nog te jong maar hij ging stiekem met zijn grote zus mee naar muziekles. Hij groeide op met zijn piano en speelde elke avond. Thuis, na het eten, werd er gezongen en gespeeld met zijn ouders, zussen en broer. Al snel zat hij in diverse bandjes, trad meerdere keren per week op, waardoor hij zich ontwikkelde tot een all-round toetsenist. Sinds 2007 is Hans de vaste pianist van de Weduwen. Hans tovert de mooiste akkoorden uit zijn piano en geen lied kent geheimen voor hem.

Wij zijn samen Mariposa Muziek begonnen omdat er zo ontzettend veel mooie liedjes gemaakt zijn die we willen oppakken. Wij willen een eigen invulling geven aan een lied en met onze uitvoering mensen blij maken, inspireren of heel simpel een goede tijd bezorgen. Met onze passie en jarenlange ervaring in de muziekwereld staan wij garant voor een heel mooi en professioneel optreden.

MARIPOSA MUZIEK

Rozella Oostveen

Hans de Leeuw

+31 (0)20 260 1950

+31 (0)6 4181 6737

info@mariposamuziek.nl