MARIPOSA MUZIEK
Wat doet Mariposa?

Mariposa Muziek is uniek. Met slechts één piano, percussie, één soms twee stemmen brengen wij mooie liedjes tot leven. Zo weten wij u en uw gasten te raken, echt te raken. Lees meer...

Wie is Mariposa?

Mariposa bestaat uit Rozella Oostveen en Hans de Leeuw. Allebei gek van mooie liedjes vanwege de pure schoonheid en swingende liedjes omdat we er heel vrolijk van worden. Lees meer...

Mogelijkheden

Vrolijke klanten bij uw borrel of (winkel)opening? Lees meer...

Organiseert u een feestje waar ook kinderen zijn? Lees meer...

Wilt u tijdens uw bruiloft dat ene speciale lied? Lees meer...

Heeft u een congres of netwerkbijeenkomst? Lees meer...

Wilt u een interactieve muziek workshop? Lees meer...

Of wilt u zelf een lied zingen of meespelen? Lees meer...

Wilt u live muziek bij een uitvaart? Lees meer...

Wat doet Mariposa?

Mariposa Muziek is uniek. Met slechts één piano, één cajon, en één, soms twee stemmen weten wij u en al uw gasten te raken, echt te raken.

Organiseert u een borrel en wilt u deze muzikaal omlijsten? Of gaat u trouwen en wilt u dat ene mooie liefdeslied tijdens uw ceremonie? Of kiest u, voor uw feest, liever voor een klein muzikaal gezelschap in plaats van een blazersband? En wat dacht u van een kinderfeestje waarbij het kroost kan meezingen met populaire liedjes? Bij Mariposa Muziek bent u aan het goede adres. In een unieke samenstelling brengen Rozella Oostveen en Hans de Leeuw gouwe ouwe en moderne covers tot leven. Wij zijn gepassioneerde mensen en we kunnen ons een wereld zonder muziek niet voorstellen. Daarom zijn we uiterst gedreven om dit gevoel met het publiek te delen. Rozella is zangeres en Hans speelt piano. Rozella heeft als tweede natuur om met haar performance de gasten in vervoering te brengen. Hans tovert de mooiste akkoorden uit zijn piano en geen lied kent geheimen voor hem.

Mariposa Muziek inhuren? Dat kan!
Wij hebben jarenlange ervaring in de muziekwereld en staan garant voor professionaliteit. U kunt ons inhuren voor bijvoorbeeld:

Neem vrijblijvend contact op met Mariposa Muziek om uw wensen te bespreken. We denken graag met u mee.


MARIPOSA MUZIEK

Rozella Oostveen

Hans de Leeuw

+31 (0)20 260 1950

+31 (0)6 4181 6737

info@mariposamuziek.nl