MARIPOSA MUZIEK
Wat doet Mariposa?

Mariposa Muziek is uniek. Met slechts één piano, percussie, één soms twee stemmen brengen wij mooie liedjes tot leven. Zo weten wij u en uw gasten te raken, echt te raken. Lees meer...

Wie is Mariposa?

Mariposa bestaat uit Rozella Oostveen en Hans de Leeuw. Allebei gek van mooie liedjes vanwege de pure schoonheid en swingende liedjes omdat we er heel vrolijk van worden. Lees meer...

Mogelijkheden

Vrolijke klanten bij uw borrel of (winkel)opening? Lees meer...

Organiseert u een feestje waar ook kinderen zijn? Lees meer...

Wilt u tijdens uw bruiloft dat ene speciale lied? Lees meer...

Heeft u een congres of netwerkbijeenkomst? Lees meer...

Wilt u een interactieve muziek workshop? Lees meer...

Of wilt u zelf een lied zingen of meespelen? Lees meer...

Wilt u live muziek bij een uitvaart? Lees meer...

... uw bruiloft

Stelt u zich eens voor: tijdens de ceremonie of receptie één prachtig mooi lied, uw liefdeslied. Het lied dat u en uw gasten recht in het hart raakt. Zangeres Rozella heeft als tweede natuur om met haar performance de gasten in vervoering te brengen. Hans tovert de mooiste noten uit zijn piano. Samen hebben we al behoorlijk wat bruidsparen en hun gasten weten te raken, echt weten te raken.

Daarnaast is het mogelijk u en uw gezelschap de hele bruiloft te voorzien van een muzikaal optreden. Tijdens uw receptie of feest zingen wij rustig repertoire of in combinatie met gouwe ouwe swingnummers, wat u wilt. Mariposa Muziek brengt met veel enthousiasme nummers zoals Proud Mary, Venus en meer. Heeft u verzoeknummers? Geef deze tijdig door aan ons. Wij studeren deze met veel plezier voor u in. Vraag ons even naar de voorwaarden.

Ook is het mogelijk Mariposa te boeken samen met een DJ, voor de verdere muzikale invulling. Geïnteresseerd maar nog vragen? Bel of mail ons even. We denken met liefde met u mee om van uw trouwdag uw mooiste dag te maken. 

MARIPOSA MUZIEK

Rozella Oostveen

Hans de Leeuw

+31 (0)20 260 1950

+31 (0)6 4181 6737

info@mariposamuziek.nl